Loesje geeft drie EK shirtjes weg ...

14-05-2012
Luna
Loesje geeft drie EK shirtjes weg ...

Ben je een groot of klein meisje, houd je wel van voetbal en een grapje en vind je het Bavaria jurkje voor het komende EK meer iets voor modemeisjes. Ben je dus nog naarstig op zoek naar een grappige, stoere en stoutere outfit? Loesje heeft ons gisteren gebeld dat ze graag drie van haar eigen EK T-shirtjes wil weggeven, maar het moest wel snel ... Lees verder en grijp je kans. Vandaag.

 

Wat moet je doen om kans te maken om zo'n grappig Loesje T-shirt te bemachtigen met de spreuk: 'Vrouwen weten heel goed wanneer mannen buitenspel staan.' Bedenk vandaag in de loop van de dag een pakkend, grappig, ludiek, stout, eerlijk... en niet-al-te-lang antwoord te geven op de volgende vraag: "Wanneer vind jij dat mannen buitenspel staan?'

Gebruik je plas- en lunchpauze dus goed, blijf vanavond na het eten niet te lang aan tafel  zitten en mail je antwoord voor tien uur vanavond nog door, want dan gaat de 'brievenbus' onverbiddelijk dicht. Zo heeft de jury beslist.

Loesje beslist
Misschien ten overvloede, maar Loesje, het meisje uit Arnhem dat ons al zolang verblijdt met haar spreuken die ze liefst op posters in de straat plakt, kiest zelf haar drie favoriete antwoorden. Ze sprak aan de telefoon over: goud, zilver en brons.... Misschien krijgt ze hulp van haar al even eigenzinnige vriendinnen, waarmee ze vanavond na tien uur nog even wat wil gaat drinken. Morgen, dinsdag 15 mei 2012, hakt ze de knoop al door.Praktisch
Wie vandaag 14 mei 2012 mailt met een antwoord op de vraag: Wanneer vind jij dat mannen buitenspel staan,' maakt kans op een van de drie EK T-shirtjes die Loesje weggeeft. Dus: 'Mannen staan buitenspel .... '

Spelregels: tot 22.00 uur vanavond kun je mailen - vergeet in het onderwerp van je mail niet te vermelden: 'Loesje EK T-shirtje' - naar info@ziezozon.com. Let op: vergeet vooral niet je naam, adres te vermelden en je antwoord op de vraag natuurlijk.

Na 22.00 uur gaat de virtuele 'brievenbus' van Loesje onverbiddelijk 'dicht.'  

Pech?

Val je buiten de prijzen? Het shirtje is ook te bestellen via het webwinkeltje van Loesje.

Eerder plaatsen we al een artikel over het leuke EK T-shirtje van Loesje.

 

Tags: actie, loesje, voetbal

Reacties (13)

 • 14-05-2012 10:54
  Conny

  Mannen staan buitenspel als ze het doel niet kunnen vinden

  Antwoorden
 • 14-05-2012 10:58
  ziezózon

  Hoi Connie,

  Leuk, maar.... je antwoord mailen naar info@ziezozon.com... met je adres erbij ... en je spreuk is nu zichtbaar voor de rest van de wereld.... hoewel ik mij daar zelf ook altijd schuldig aan maak natuurlijk :-))

  Loesje

  PS. Kan je ook niet terug mailen, want je mailadres is alleen om je te registeren als reageerder. Dat zeggen ze mij hier net...

  Antwoorden
 • 14-05-2012 12:38
  Francine

  Mannen staan buitenspel als de grensrechter vlagt. Punt.

  Antwoorden
 • 14-05-2012 16:14
  John (website)

  Mannen staan buitenspel
  wanneer SUV nodig is
  voor 'n paar cm meer

  Antwoorden
 • 14-05-2012 17:50
  Wilma van Dorland

  Mannen staan buitenspel wanneer zij er na het douchen achter komen dat hun sporttas nog thuis staat.

  Antwoorden
 • 14-05-2012 18:43
  Ria Kuijpers

  Mannen staan buitenspel als ze buiten de deur gaan 'eten'......

  Antwoorden
 • 14-05-2012 19:59
  Bart

  Volgens mij staan mannen altijd buitenspel als hij zijn hart aan een vrouw verloren heeft; dan bepaalt de vrouw de spelregels....

  Antwoorden
 • 14-05-2012 20:08
  Linda Wolf

  Mannen staan buitenspel zodra ze het grasmatje bij de buurvrouw groener vinden….

  Antwoorden
 • 14-05-2012 20:17
  Margreet

  Mannen staan buitenspel als bekend wordt dat voetbal echt maar een spelletje is.

  Antwoorden
 • 16-05-2012 08:49
  ziezózon

  Beste deelnemers aan de Loesje prijsvraag,

  Namens Loesje: bedankt voor jullie inzending. Helaas zijn jullie antwoorden op de prijsvraag van Loesje niet opgenomen door de jury (Loesje).

  We hadden gevraagd om jullie antwoord te mailen naar info@ziezozon.com (zie bovenstaande tekst 'Loesje geeft drie EK T-shirtjes weg.') én om praktische redenen (opsturen van shirtjes naar de winnaars) je adres te vermelden in de mail.

  Wij kunnen jullie ook niet terug mailen via 'reageren': mailadresssen worden via deze website eenmalig en alleen gevraagd om je te registreren als 'reageerder' en kunnen om redenen van privacy niet gebruikt worden voor andere doeleinden, zoals jullie terug mailen.

  Jammer, maar leuk dat jullie de moeite hebben gedaan om een antwoord te bedenken op de vraag: Wanneer vind jij dat mannen buitenspel staan...  Antwoorden
 • 16-05-2012 18:42
  Marja

  Ik ben zo benieuwd naar de winnende teksten (en of ik bij de prijswinnaars zit natuurlijk). Worden ze nog ergens gepubliceerd?

  Antwoorden
 • 16-05-2012 18:48
  ziezózon

  Beste Marja,

  Maar natuurlijk. Na het eten begint Loesje er aan. De knopen zijn doorgehakt en rond acht uur zou ze toch ein-de-lijk klaar moeten zijn.

  Bij deze:De keuze van Loesje:
  http://www.ziezozon.com/zonet/de-keuze-van-loesje

  Namens Loesje


  Antwoorden
 • 29-07-2013 19:19
  bart (website)

  zijn ze er nog de EK shirtjes

  Antwoorden
 

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond