Comfortwandelen: wandelen in stijl

24-01-2012
Niki
Comfortwandelen: wandelen in stijl

In het verleden stonden wandelvakanties synoniem met reizen zonder al te veel comfort, want slapen deed je in een (berg)hut. Maar veel wandelaars willen nu meer luxe tijdens hun wandelvakantie. Reisorganisatie Te Voet speelt in 2012 in op deze trend en pakt uit met diverse mogelijkheden om te comfortwandelen.

Op de nieuwe website van reisorganisatie Te Voet kun je nu met een muisklik kiezen uit diverse wandelvakanties met het nodige comfort. Het gaat dan om comfortabel slapen, relaxen en eten, want dat zijn zaken waar de doorsnee wandelaar tegenwoordig steeds vaker naar vraagt. 

De   tijd   dat   wandelvakanties  uitsluitend   werden   ondernomen   door   fervente   wandelaars   die   in   berghutten   overnachtten,   lijkt   dus achter   ons   te  liggen.

Waar?

Via Te Voet kun je nu 'comfortwandelen' in landen als Kroatië, Zwitserland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Spanje, Cyprus, Slowakije en Zweden. Toch wordt ook de traditionele wandelaar niet vergeten. Wie het liever houdt bij een vakantie in basic-stijl kan kiezen voor vakanties, zoals onder andere in het berggebied tussen Chamonix en Zarmatt of een verblijf in de bergen van Bergell en Bernina.   

Tags: reizen

Reacties (1)

  • 13-02-2012 22:50
    Agnes

    Klopt helemaal! Ook op Gran Canaria hebben ze dit ontdekt! In het Groene Noorden van het eiland kun je schitterend wandelen en verblijven in sfeervolle 'Finca''s, boerenhuisjes die smaakvol zijn ingericht.

    Antwoorden
 

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond